10 april 2013

Inte svamp

Lotta ringde upp mig och fixade så jag fick komma in och träffa Martin. Det var inte svamp, och inte nåt annat heller. Så troligtvis nån form av reaktion på cytostatikan det också. Så jag fick 3 nya mediciner att ta! Inget "botande", bara bedövande/smärtstillande.
Helt sjukt va mediciner jag har!
En fjärde variant var att jag skulle mosa en magnesyl och blanda i lite grädde och gurgla med.....! Hahaha! Härligt när läkarna inte stirrar sig blinda på receptblocket!

Lotta tyckte synd om mig, att jag fått mer eller mindre alla biverkningar som går att få. Och Martin sa att jag nog var en av de patienter som upplever den första delen av behandlingen som jobbigast och att nästa typ av cellgift inte kommer vara lika jobbig.
Det komiska är att jag ju tycker att det går skitbra!
Visst, jag har riktigt dåliga dagar och det var ju inge kul att bli inlagd och jag har ju en väldans massa krämpor (funderar på att skriva upp dem alla för skojs skull!) men på det stora hela mår jag ju bra! I sinnet mår jag jättebra! Och då kan man ju hantera krämporna bättre, antar jag.
Och solen gör ju sitt! ❤

Angående nästa del av behandlingen så blev jag lättad av Martin idag. När han sa som han gjorde så blev jag väldigt förvånad eftersom jag föreställt mig att nästa del kommer bli värre. Jag kommer att behöva ligga ner i enskilt rum hela tiden och det kommer att vara personal med mig hela tiden och de kommer kolla värden hit och dit hela tiden. Om de jobbar så måste det ju vara jättejobbigt att få det, eller hur? Nej då, det är bara det att man kan få en allergisk reaktion så de måste hålla extra koll! En lättnad!
Hoppas Martin har rätt - att jag tycker nästa del är enklare!

Apropå Martin... En annan Martin, en fd kollega, ringde out of the blue i eftermiddags och frågade om han kunde titta förbi en snabbis på väg hem från jobbet. Visst fick han det! Han hade sett mitt inlägg på FB angående den där Desigual-kappan och när han var i Malmö i helgen och snubblade över en Desigual-butik kunde han inte låta bli.... Så från honom och övriga kollegor på mitt gamla jobb fick jag en Desigual-topp! Hur gulligt är inte det?! ❤

Idag hämtade jag tjejerna på cykel! Tryckte ner Ellas hoj i cykelvagnen och drog till dagis. Underbara vår!





2 kommentarer:

  1. MEn vad fantastiskt och underbart av dina fina kollegor! Man blir alldeles varm i hjärtat. Och härliga nyheter ang behandlingarna! PUSS CL

    SvaraRadera
  2. Vilka fina kollegor du har! Du är fantastisk!!! KRAM!

    SvaraRadera